Educatie - Aanbod - DebatBELut

:Aanbod

DebatBELut

Fred raevens 406798 web

Min. 12, Max.24

Gratis

Van 9u30 tot 16u

BELvue

Indien de workshop minder dan 2 weken voor de afgesproken datum wordt geannuleerd, moeten wij de school of de organisatie een deelname in de onkosten van €250 aanrekenen.

Het is mogelijk om deze workshop in het weekend en gedurende de schoolvakanties te reserveren, afhangelijk van de beschikbaarheid van de animatoren.

In deze workshop debatteren de jongeren rond maatschappelijke vragen op een gestructureerde en actieve manier. Ze ontdekken eerst de uitdagingen van het actuele België aan de hand van een dynamisch bezoek aan het BELvue museum: ze worden experten van het museum, spelen een quiz en lossen de opdrachten van een spel met personages op waarin verschillende maatschappelijke vragen aan bod komen. In het tweede deel leren de jongeren verschillende argumentatietechnieken en brengen deze in praktijk aan de hand van een debat rond de grote levensvragen van de personages uit het spel.

Deze workshop wordt in samenwerking met AlterBrussels georganiseerd.

Alter Brussels Logo

AlterBrussels

AlterBrussels brengt mensen samen die van Brussel houden. Onze gidsen zijn echte culturele ambassadeurs en representeren de diversiteit in Brussel.
Mogelijke talen:
EN / NL / FR / CHN
Contact:

+32 (0)488 43 69 86
[email protected]
www.alterbrussels.org

Aanvraagformulier

Contact van de school

Adres

Contactpersoon

In geval van onvoorziene omstandigheden.


Informatie van de reservatie

Geef 3 gewenste data voor uw bezoek, bij voorkeur:

Periode
Periode
Periode

We gebruiken en houden uw data bij voor het beheer van uw aanvraag. Voor meer informatie, lees onze Privacyverklaring.