Het museum -Groepsbezoeken

:Groepsbezoeken

71770088 2500181376718069 4176130855204290560 n

Het BELvue heeft een divers aanbod voor groepen: rondleidingen, workshops, … Check zeker onze voordelige groepstarieven en aangepaste openingsuren.

Verschillende opties

61dea9ac143f0 Stijn De Meulenaer

Zelfstandig groepsbezoek

Het BELvue ontvangt graag groepen, de hele week door.

Zin in een bezoek in alle rust? Kies voor een bezoek op maandag. Dan openen we de deuren enkel voor groepen. Om u goed te kunnen ontvangen, vragen we u op voorhand uw ticketten aan te kopen.

Wilt u een begeleid bezoek? Contacteer dan rechtstreeks een van onze partner-gidsenorganisaties hieronder. Zij zorgen dan voor de reservatie van uw bezoek en de gids.

Op voorhand tickets kopen
20160724 BE Lvue zondag 014 HR

Begeleide groepsbezoeken

Begeleide groepsbezoeken bieden we in samenwerking met heel diverse gidsenorganisaties aan die u hieronder ziet. Zij kennen het museum op hun duimpje en hebben allemaal een eigen stijl en specialiteit. Zo kan u een thema en een organisatie kiezen die het beste bij uw groep past.

De gidsen nemen ook de praktische organisatie op zich.

Gidsen voor Brussel en België vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT / PT
We begeleiden elke bezoeker op een vlotte manier door de rijke Belgische geschiedenis vanaf het ontstaan tot nu in de interactieve expositie.

AlterBrussels

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / CH
AlterBrussels brengt mensen samen die van Brussel houden. Onze gidsen zijn echte culturele ambassadeurs en representeren de diversiteit in Brussel.
Contact:

+32 (0)488 43 69 86
[email protected]
www.alterbrussels.org

Lees meer

Arkadia vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / IT
Met een team gediplomeerde gidsen en animatoren begeleidt Arkadia met passie kinderen, tieners en volwassenen die het Brusselse erfgoed bezoeken.
Contact:

023194560
[email protected]
www.arkadia.be

Itinéraires, op de Paden van Geschiedenis

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT
We vertellen u het verhaal van een plaats, zijn inwoners, zijn erfgoed & zijn cultuur. Kom en beleef België en zijn geschiedenis op een andere manier!

E-guides VZW

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT
De levendige geschiedenis van Brussel te ontdekken door het Europese prisma en met andere ogen, door te kijken naar de evolutie van onze samenleving.

Discover-B

Mogelijke talen:
EN / NL / FR
Specialisten van de dynastie, de industriële en sociale ontwikkelingen. Evolutie van migratie, geloof, onderwijs en het dagelijkse leven.
Contact:

0485 025 423 | 0486 45 11 55
[email protected]
www.discover-b.be

Openingsuren voor groepen

Groepen zijn elke dag van de week welkom, maar op maandag net iets meer. Op maandagen ontvangen we enkel groepen. Het museum alleen voor hen dus.

Specifieke tarieven

Ontdek ons voordelig groepstarief: 8€ in plaats van 10€ voor het BELvue & 14€ in plaats van 18€ voor een combiticket (BELvue + Coudenberg)

Gratis bezoek

Toegankelijkheid is de kern van onze waarden. Om iedereen in staat te stellen onze permanente tentoonstelling te bezoeken, bieden wij elke eerste zondag van de maand en alle woensdagnamiddagen gratis toegang aan.

Toegangelijkheid

Het BELvue is toegankelijk voor iedereen. Ontdek alles over onze rondleidingen op maat, onze kortingen, gratis toegang op woensdagnamiddag, …

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

20190223 Belvue Museum Night Fever 159 2951 MR

Plan uw bezoek

In uw eentje of met een hele school? Minder mobiel? Te voet, met de metro of met de auto? We zetten alles voor u op een rijtje.
1 c Jasmine Van Hevel HR aangepast

Wist u dat?

Wilt u nog meer weten over de geschiedenis van België en Brussel? Ontdek ons voordelige combiticket voor BELvue en het Coudenbergpaleis!