Het museum -Activiteiten

:Activiteiten

20181203 121831
Tijdelijke tentoonstelling

Futura Incognita Climate Fair

Zin om brrrrrriljante DIY-workshops te volgen, je brol te laten fixen terwijl je aan een ‘whaletale’ mocktail nipt of deel te nemen aan een starparty? Trek dan je dikste winterjas aan en kom op 18 januari 2024 tussen 17.30u en 22u naar het BELvue museum.

20231003 GIPLA BELVUE ENDOFWORLD 12
Tijdelijke tentoonstelling

Gegidste bezoeken tentoonstelling “Op zoek naar...HET EINDE VAN DE WERELD!”

Gegidste bezoeken in het kader van onze tentoonstelling “Op zoek naar...HET EINDE VAN DE WERELD!” op 19 november en 4 februari.

Exp Incl
Game

Expeditie Inclusief

Expeditie Inclusief is een coöperatief en toegankelijk spel dat kinderen helpt om samen met hun familie of in groep klimaatproblemen aan te pakken.

DSC 1307
Event

Rondleiding voor individuelen door de tijdelijke tentoonstelling " ART NOUVEAU. Uitzonderlijke objecten met een verhaal "

Geniet van de tentoonstelling "ART NOUVEAU. Uitzonderlijke objecten met een verhaal" onder begeleiding van een professionele gids die u de verhalen vertelt van de mooiste meesterwerken uit de collectie van de Koning Boudewijnstichting.

IMG 20190412 WA0018
Begeleid groepsbezoek

KIDS namiddag – expo art nouveau

Ben je tussen de 8 en de 12 jaar oud en wil je graag meer leren over art nouveau in een creatieve workshop? Kom dan op woensdagnamiddag 27 september 2023 of woensdag 3 januari 2024 naar de KIDS namiddag- expo art nouveau in het BELvue museum!

E Crooy Family Day 130 small
Permanente tentoonstelling

Iedere woensdagnamiddag gratis toegang!

Elke woensdag vanaf 14.00 uur is het BELvue museum gratis toegankelijk. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de spelparcours voor kinderen (v

Livret jeu Art Nouveau
Spelparcours

Activiteitenboekje voor kinderen: “De redding van Victors kast”

Bezoek de expo “ART NOUVEAU. Uitzonderlijke objecten met een verhaal” met een boekje vol spelletjes en activiteiten om je de mooiste meesterwerken uit de collectie art nouveau van de Koning Boudewijnstichting en...

FRB Rombaux 001 AFDN
Begeleid groepsbezoek

Groepsbezoek: ART NOUVEAU. Uitzonderlijke objecten met een verhaal.

Boek hier uw rondleiding met gids.

Resized image website
Spelparcours

Mimi & Momo

Mimi en Momo hebben je nodig! Help Mimi de voorwerpen terug te vinden die in het museum verstopt zitten. Momo kent dan weer alleen zwart, geel en rood. Kun jij hem alle kleuren tonen? Een avontuur door België en zijn geschiedenis met...

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Educatieve dienst

Een workshop over politiek? Een doe-tentoonstelling over democratie? Een pedagogisch dossier over ons koloniaal verleden? Bekijk ons aanbod!

Toegangelijkheid

Het BELvue is toegankelijk voor iedereen. Ontdek alles over onze rondleidingen op maat, onze kortingen, gratis toegang op woensdagnamiddag, …

1 c Jasmine Van Hevel HR aangepast

Wist u dat?

Wilt u nog meer weten over de geschiedenis van België en Brussel? Ontdek ons voordelige combiticket voor BELvue en het Coudenbergpaleis!
20190223 Belvue Museum Night Fever 159 2951 MR

Plan uw bezoek

In uw eentje of met een hele school? Minder mobiel? Te voet, met de metro of met de auto? We zetten alles voor u op een rijtje.