:Steun

Matches

Steun

In het BELvue kan iedereen geschiedenis en democratie beleven. Zo willen we mee bouwen aan een betere maatschappij. Met onze workshops en activiteiten hebben we impact op onze bezoekers, vooral jongeren. Uw steun kan ons helpen onze impact te vergroten! Het BELvue wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting,
een onafhankelijke en pluralistische stichting van openbaar nut. Al meer dan veertig jaar wil de Koning Boudewijnstichting bijdragen aan een betere samenleving in België, in Europa en elders in de wereld. Alle inkomsten die het BELvue genereert (toegangstickets, shop en restaurant, zaalverhuur) wenden we aan om ons aanbod uit te breiden en zo goed als gratis te houden voor de educatieve sector.

Het BELvue steunen of partner worden? Dat kan! Contacteer ons: partners@​belvue.​be .

Crooyreporters

Geef je mening over ons museum!

Het BELvue museum hecht veel belang aan jouw mening! We willen weten waar we het goed doen, waar we kunnen verbeteren en hoe we jouw museumervaring zo aangenaam mogelijk kunnen maken. We vragen je dan ook graag om onze enquête in te vullen en ons te helpen.

De enquête is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuten van je tijd in beslag. Om je te bedanken, redden we 1 m² bedreigd regenwoud voor elke ingevulde enquête. Bovendien maak je kans op een van de Bongo-bonnen t.w.v. € 250. Je kan de enquête invullen tot en met 30 juni 2022. Alvast bedankt voor je feedback!

Vul de enquête in

Voor elk wat wils

Fervent museumganger? Of nog een groentje? Op bezoek met een oudtante of met een klasje kleuters? Het BELvue heeft een aanbod voor iedereen. Ontdek het hier.

Educatieve dienst

Een workshop over politiek? Een doe-tentoonstelling over democratie? Een pedagogisch dossier over ons koloniaal verleden? Bekijk ons aanbod!

Zaalverhuur

Op zoek naar een stijlvolle locatie voor uw evenement? U kan in het BELvue terecht. Ontdek onze zalen en mogelijkheden.

Toegangelijkheid

Het BELvue is toegankelijk voor iedereen. Ontdek alles over onze rondleidingen op maat, onze kortingen, gratis toegang op woensdagnamiddag, …

1 c Jasmine Van Hevel HR aangepast

Wist u dat?

Wilt u nog meer weten over de geschiedenis van België en Brussel? Ontdek ons voordelige combiticket voor BELvue en het Coudenbergpaleis!
20190223 Belvue Museum Night Fever 159 2951 MR

Plan uw bezoek

In uw eentje of met een hele school? Minder mobiel? Te voet, met de metro of met de auto? We zetten alles voor u op een rijtje.