Zaalverhuur -Traiteurs - Artfood Traiteur

:Traiteurs

Artfood Traiteur

Artfood Traiteur biedt een creatieve, met zorg bereide, 100% home made en seizoensgebonden keuken voor al uw evenementen, privé of professioneel.

Artfood stelt met zijn team al zijn ervaring en knowhow tot uw dienst om uwe belangrijke evenementen te realiseren. Of het nu privé of professioneel is, Artfood is uw bevoorrechte cateringpartner voor al uw evenementen.

De keuken van Artfood is inventief en 100% huisbereid en zet zich in voor een eco-verantwoordelijke aanpak door te kiezen voor seizoensgebonden, biologische en lokale producten. Artfood is gecertificeerd door Certysis en is de enige cateraar die 3 sterren kreeg van het label Ecodynamische Onderneming.

Behalve door de gastronomische kwaliteit, onderscheidt Artfood zich ook door de kwaliteit van de service, met begeleiding op maat vanaf het uitwerken van het concept tot en met de realisatie ervan op de dag zelf.

Contact

Céline Hayette

02 732 33 85

[email protected]

www.artfood.be

Diensten

Buffet
Receptie
Zittend dinner

Nog een vraag? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Educatieve dienst

Een workshop over politiek? Een doe-tentoonstelling over democratie? Een pedagogisch dossier over ons koloniaal verleden? Bekijk ons aanbod!