Zaalverhuur -Toegankelijkheid

:Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Door onze centrale ligging zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, metro, tram, trein).Wie met de wagen komt, parkeert best in een van de nabijgelegen ondergrondse parkings (Albertina, Troonplein, Hertogstraat). Het BELvue heeft geen eigen parking.

Trein
Brussel-Centraal
Metro
Park, Troon, Naamsepoort, Centraal-Station
Tram
92, 93
Bus
27, 38, 71, 95
Parking
Stuiversstraat (Albertina), Troonplein, Hertogstraat
Tourism For All BE Lvue museum JPR6487 visit brussels Jean Paul Remy

Personen met een beperkte mobiliteit

Alle zalen van het BELvue zijn toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit. Er zijn hellende vlakken, liften en aangepast sanitair. U verwittigt ons best even vooraf, zodat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Door onze centrale ligging zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, metro, tram, trein). Wie met de wagen komt, parkeert best in een van de nabijgelegen ondergrondse parkings (Albertina, Troonplein, Hertogstraat). Het BELvue beschikt niet over een privéparking.

Nog een vraag ? Contacteer ons

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

BELvue komt naar u toe

Zonder verplaatsing toch met ons materiaal aan de slag? Ontdek de koffer BELvue op wieltjes, onze virtuele rondleiding en ons educatief materiaal!

20190223 Belvue Museum Night Fever 159 2951 MR

Plan uw bezoek

In uw eentje of met een hele school? Minder mobiel? Te voet, met de metro of met de auto? We zetten alles voor u op een rijtje.
1 c Jasmine Van Hevel HR aangepast

Wist u dat?

Wilt u nog meer weten over de geschiedenis van België en Brussel? Ontdek ons voordelige combiticket voor BELvue en het Coudenbergpaleis!