Zaalverhuur -Packages - Package Coudenberg

:Packages

Package Coudenberg

Het Coudenbergpaleis is verbonden met het BELvue en beide musea delen dezelfde ingang. Het Coudenbergpaleis, gebouwd vanaf de twaalfde eeuw, was de residentie van meerdere vorsten zoals keizer Karel en de hertog van Bourgondië, Filips de Goede. Na een brand in de achttiende eeuw en later de bouw van het Koningsplein, blijft er nu nog een ondergrondse archeologische site over van meer dan 1500m². U kunt uw evenement in het BELvue combineren met een bezoek aan deze overblijfselen vol geschiedenis.

De site is niet verwarmd en is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Info & reservaties

Boek een van onze beschikbare zalen en kies als extra een van onze activiteiten om uw evenement nog mooier te maken. De reservering van deze activiteit moet door uzelf worden gemaakt.

De verschillende formules

Nog een vraag ? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Educatieve dienst

Een workshop over politiek? Een doe-tentoonstelling over democratie? Een pedagogisch dossier over ons koloniaal verleden? Bekijk ons aanbod!

Gratis bezoek

Toegankelijkheid is de kern van onze waarden. Om iedereen in staat te stellen onze permanente tentoonstelling te bezoeken, bieden wij elke eerste zondag van de maand en alle woensdagnamiddagen gratis toegang aan.