Zaalverhuur -Packages - Begeleide bezoeken Package

:Packages

Begeleide bezoeken Package

Verras uw gasten met een begeleid bezoek aan het BELvue. Dat is de ideale aanvulling op uw evenement. Het BELvue werkt daarvoor samen met verschillende gidsenverenigingen, elk met hun eigen stijl en invalshoek. Van academisch tot luchtig, met focus op de politieke geschiedenis van België of op Belgische liederen. U vindt zeker een rondleiding die past bij uw gasten. De gidsorganisaties werken ook op maat.

Info

Boek een van onze beschikbare zalen en kies als extra een van onze activiteiten om uw evenement nog mooier te maken. De reservering van deze activiteit moet door uzelf worden gemaakt.

Choose your formula:

Nog een vraag ? Contacteer ons

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Educatieve dienst

Een workshop over politiek? Een doe-tentoonstelling over democratie? Een pedagogisch dossier over ons koloniaal verleden? Bekijk ons aanbod!

Kritisch denken

Welke macht heeft de Koning echt? Hoe belangrijk zijn Belgische uitvindingen? Wat zeggen mensen zelf over België? Ontdek onze vaste collectie.