Zaalverhuur -Traiteurs - Les Frères Debekker

:Traiteurs

Les Frères Debekker

Al meer dan 40 jaar staan Les Frères Debekker met hun traditionele knowhow en creativiteit tot uw dienst. Wat voor evenement u ook organiseert!

Ons team, dat geapprecieerd wordt om de discrete elegantie van de aangeboden diensten, zal aan uw wensen voldoen en zal perfect geschikt zijn voor uw seminatie, uw bruiloft, uw receptie of uw verjaardag.

Of uw project nu privé of professioneel is, wij doen ons uiterste best om uw dromen te verwezenlijken, met een unieke toets. De culinaire en logistieke uitdagingen die uw creativiteit oplegt, vinden bij Les Frères Debekker een uitgelezen partner.

Wij zijn ons bewust van de evolutie in smaken en technieken en zullen u steeds centraal stellen, ongeacht het type evenement en het aantal deelnemers.

Contact

Mathias Debekker
+32 2 736 00 40
www.lesfreresdebekker.be
[email protected]

Diensten

Buffet
Receptie
Sandwiches
Zittend dinner

One more question? Contact us:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Gratis bezoek

Toegankelijkheid is de kern van onze waarden. Om iedereen in staat te stellen onze permanente tentoonstelling te bezoeken, bieden wij elke eerste zondag van de maand en alle woensdagnamiddagen gratis toegang aan.