Educatie -Aanbod - Ben jij onze superheld/heldin? voor scholen

:Aanbod

Ben jij onze superheld/heldin? voor scholen

Game tour superheroes visual 2

Max. 25p.

1€/kind

1u

BELvue museum

4de - 6de lager

Autonome activiteit

Reservatie verplicht.

Jouw klas zit vol met superhelden en heldinnen, elk met unieke talenten en vaardigheden. Maar er wacht hen een spannend avontuur dat hun vaardigheden op de proef zal stellen en hen de kans zal geven om echte superhelden te worden.

In het BELvue worden de leerlingen uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzondere missie. Ze zullen Belgische helden en heldinnen van vroeger en nu moeten helpen bij het volbrengen van belangrijke taken. Door samen te werken, slimme puzzels op te lossen en uitdagende opdrachten te voltooien, zullen ze niet alleen hun kennis van de Belgische geschiedenis vergroten, maar ook hun verbeelding en teamworkvaardigheden stimuleren.

Als beloning voor het succesvol volbrengen van hun missie zullen de leerlingen een speciale erkenning ontvangen, een bewijs van hun moed en inzet. Ze zullen met trots hun beloning kunnen tonen aan hun klasgenoten, familie en vrienden.

Wacht niet langer! Reserveer vandaag nog een bezoek aan het BELvue voor jouw klas en geef hen de kans om deze buitengewone ervaring te beleven.

Praktische informatie

  • Reservatie verplicht
  • Dit bezoek gebeurt op zelfstandige wijze, zonder begeleiding van een gids of animator van BELvue.