Educatie -Aanbod - BELvue Campus

:Aanbod

BELvue Campus

4

Gratis

Online

leerkrachten

Reservatie verplicht via formulier onderaan

Bent u leerkracht? We weten dat het soms moeilijk is om bepaalde gevoelige of meer technische onderwerpen met leerlingen aan te pakken, zoals koloniale geschiedenis of cryptogeld. Op dezelfde manier is het niet altijd gemakkelijk om te "spelen" of een debat te leiden in de klas. Daarom organiseert het BELvue-team een reeks gratis online cursussen over specifieke thema's, lesmethoden, instrumenten en lesmateriaal om u hierbij te helpen.

Digital Historytelling banner NL

Schrijf je hier in voor onze volgende webinar

Wil je digitale hulpmiddelen gebruiken in je lessen of met je leerlingen, maar weet je niet meteen hoe? Ontdek hoe Digital Historytelling jou kan helpen!

Op deze nieuwe website kun je leren hoe je een tijdlijn maakt over de geschiedenis van kolonisatie, hoe je een interactief rollenspel over de Koude Oorlog creëert om te gebruiken in je klasomgeving, of met welk programma je een interactieve kaart maakt over totalitarisme en democratisering in Europa.

Je kunt ook direct gebruik maken van de verschillende tools die we over deze drie thema's hebben ontwikkeld, klaar om in jouw klas te gebruiken! Verander samen met ons het geschiedenisonderwijs!

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


We gebruiken en houden uw data bij voor het beheer van uw aanvraag. Voor meer informatie, lees onze Privacyverklaring.