:Zaalverhuur

Sax

40 personen max.
47 m²

Vergaderen of dineren met als decor het Paleizenplein? Dat is mogelijk in Sax, een van onze drie vergaderzalen. De hoge plafonds met sierlijsten, de mooie planken vloer en vier grote ramen creëren samen een evenwichtige ruimte met veel licht. Waar kan u beter een seminarie of een kleine meeting organiseren dan in deze stijlvollezaal?

Al onze vergaderzalen zijn multifunctioneel en uiteenlopende opstellingen zijn mogelijk. Ze bevinden zich op de benedenverdieping van het BELvue en zijn toegankelijk via het Atrium.

Capaciteiten

Receptie
40
Zittend dinner
36
Theater
40
U-vorm
16/18
Klaslokaal
24
Vergaderzaal
20

Beschikbaarheid

Availability: Buiten de tijdelijke tentoonstellingen periodes, ofwel overdag zonder het Atrium, ofwel ’s avonds in combinatie met het Atrium.

Andere zalen

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod.

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

Nog een vraag? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Kritisch denken

Welke macht heeft de Koning echt? Hoe belangrijk zijn Belgische uitvindingen? Wat zeggen mensen zelf over België? Ontdek onze vaste collectie.