Zalen - Sax

:Zaalverhuur

Sax

40 personen max.
47 m²

Vergaderen of dineren met als decor het Paleizenplein? Dat is mogelijk in Sax, een van onze drie vergaderzalen die gecombineerd kunnen worden met het Atrium. De hoge plafonds met sierlijsten, de mooie planken vloer en vier grote ramen creëren samen een evenwichtige ruimte met veel licht. Waar kan u beter een seminarie of een kleine meeting organiseren dan in deze smaakvol ingerichte zaal?

Al onze vergaderzalen zijn multifunctioneel en uiteenlopende opstellingen zijn mogelijk. Ze bevinden zich op de benedenverdieping van het BELvue en zijn toegankelijk via het Atrium. De vergaderzalen zijn beschikbaar als er geen tijdelijke tentoonstellingen zijn overdag allen of ’s avonds in complement van het Atrium.

Capaciteiten

Receptie
40
Zittend dinner
30
Theater
35
U-vorm
20
Klaslokaal
20
Vergaderzaal
25

Beschikbaarheid

Buiten de tijdelijke tentoonstellingen periodes, ofwel overdag zonder het Atrium, ofwel 's avonds met de mogelijkheid om het Atrium erbij te huren.

Andere zalen

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod.

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

Nog een vraag? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Kritisch denken

Welke macht heeft de Koning echt? Hoe belangrijk zijn Belgische uitvindingen? Wat zeggen mensen zelf over België? Ontdek onze vaste collectie.