Zaalverhuur -Zalen - De Proft

:Zaalverhuur

De Proft

40 personen max.
47 m²

Een vergadering met uitzicht op het Koningsplein? Dat kan in De Proft, een van onze drie vergaderzalen die gecombineerd kunnen worden met het Atrium. Vier grote ramen laten veel daglicht binnen en geven een gevoel van ruimte. De inrichting is klassiek, de hoge plafonds, mooie planken vloer en elegante sierschouw vormen een ideaal kader voor een seminarie of vergadering overdag met een kleiner gezelschap.

Al onze vergaderzalen zijn multifunctioneel en uiteenlopende opstellingen zijn mogelijk. Ze bevinden zich op de benedenverdieping van het BELvue en zijn toegankelijk via het Atrium. De vergaderzalen zijn beschikbaar als er geen tijdelijke tentoonstellingen zijn overdag alleen of ’s avonds in complement van het Atrium.

Capaciteiten

Receptie
40
Zittend dinner
36
Theater
40
U-vorm
16/18
Klaslokaal
24
Vergaderzaal
20

Beschikbaarheid

Buiten de tijdelijke tentoonstellingen periodes, ofwel overdag zonder het Atrium, ofwel 's avonds met de mogelijkheid om het Atrium erbij te huren.

Andere zalen

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod.

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

Nog een vraag? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Kritisch denken

Welke macht heeft de Koning echt? Hoe belangrijk zijn Belgische uitvindingen? Wat zeggen mensen zelf over België? Ontdek onze vaste collectie.