Zaalverhuur -Zalen - Dachsbeck

:Zaalverhuur

Dachsbeck

40 personen max.
40 m²

De hoge plafonds, de mooie planken vloer en de gezellige en verzorgde inrichting maken dat deze ruimte zich uitstekend leent voor een lezing of een lunch in beperktere kring. De twee hoge ramen geven uit op de Koningsstraat en zorgen voor veel lichtinval.

Al onze receptiezalen zijn multifunctioneel en uiteenlopende opstellingen zijn mogelijk. Ze bevinden zich op de benedenverdieping van het BELvue en zijn toegankelijk via het Atrium.

Capaciteiten

Receptie
40
Zittend dinner
30
Theater
32
U-vorm
12/14
Klaslokaal
20
Vergaderzaal
16

Beschikbaarheid

Buiten de tijdelijke tentoonstellingen periodes, ofwel overdag zonder het Atrium, ofwel 's avonds met de mogelijkheid om het Atrium erbij te huren.

Andere zalen

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

Noch Fragen? Kontaktieren Sie uns:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Gratis bezoek

Toegankelijkheid is de kern van onze waarden. Om iedereen in staat te stellen onze permanente tentoonstelling te bezoeken, bieden wij elke eerste zondag van de maand en alle woensdagnamiddagen gratis toegang aan.