Zaalverhuur -Zalen - Dachsbeck

:Zaalverhuur

Dachsbeck

40 personen max.
40 m²

Dachsbeck is een van onze drie vergaderzalen die gecombineerd kunnen worden met het Atrium, ideaal voor seminaries of vergaderingen overdag. De hoge plafonds, de mooie planken vloer en de gezellige en verzorgde inrichting maken dat deze ruimte zich uitstekend leent voor een lezing of een lunch in beperktere kring. De twee hoge ramen geven uit op de Koningsstraat en zorgen voor veel lichtinval.

Al onze vergaderzalen zijn multifunctioneel en uiteenlopende opstellingen zijn mogelijk. Ze bevinden zich op de benedenverdieping van het BELvue en zijn toegankelijk via het Atrium. De vergaderzalen zijn beschikbaar als er geen tijdelijke tentoonstellingen zijn overdag allen of ’s avonds in complement van het Atrium.

Capaciteiten

Receptie
40
Zittend dinner
30
Theater
32
U-vorm
12/14
Klaslokaal
20
Vergaderzaal
16

Beschikbaarheid

Buiten de tijdelijke tentoonstellingen periodes, ofwel overdag zonder het Atrium, ofwel 's avonds met de mogelijkheid om het Atrium erbij te huren.

Andere zalen

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

Noch Fragen? Kontaktieren Sie uns:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Kritisch denken

Welke macht heeft de Koning echt? Hoe belangrijk zijn Belgische uitvindingen? Wat zeggen mensen zelf over België? Ontdek onze vaste collectie.