Zaalverhuur -Zalen - Atrium

:Zaalverhuur

Atrium

200 personen max.
200 m²

De unieke combinatie van het hoge glazen dak, de verlichte glazen vloer en de neoklassieke architectuur maakt het Atrium tot een adembenemende omgeving die uw gasten versteld zal doen staan. Gelegen in het hart van het museum met uitzicht op de daken van het Koninklijk Paleis, biedt deze ruimte zowel in de winter als in de zomer een ongelooflijke lichtinval. Dankzij de directe toegang tot de tuin kunt u genieten van een groene omgeving of gewoon van het spektakel van de seizoenen vanuit het Atrium.

Wanneer u het Atrium huurt, wordt het BELvue Museum geprivatiseerd voor uw groep. De permanente tentoonstelling is dus toegankelijk voor uw gasten tijdens het evenement.

Capaciteiten

Receptie
200
Zittend dinner
100
Theater
100
U-vorm
-
Klaslokaal
-
Vergaderzaal
-

Beschikbaarheid

Elke dag 's avonds en op maandag overdag.

Andere zalen

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod.

Nog een vraag? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Gratis bezoek

Toegankelijkheid is de kern van onze waarden. Om iedereen in staat te stellen onze permanente tentoonstelling te bezoeken, bieden wij elke eerste zondag van de maand en alle woensdagnamiddagen gratis toegang aan.