Het museum -Activiteiten - Speelzak Marmaille&Co

:Activiteiten

Speelzak Marmaille&Co

Speelzak20 Fun20 Bag20 Sac20ludique2028129

1€ (toegangstickets niet inbegrepen)

Reservatie verplicht (1 tas per familie)

1 SOURIRE 3x

Ga op avontuur met de Speelzak van Marmaille, ontwikkeld voor het hele gezin. Samen met Mani de spin wordt u uitgenodigd om gekke verhalen te verzinnen, zeldzame voorwerpen te observeren met een telescoop of de zalen op een andere manier te verkennen... en zo echte kleine en grote deskundigen te worden over België en zijn geschiedenis. Een speelse museumervaring met gegarandeerd plezier!

Deze zak is ontworpen om op een eenvoudige en 100% autonome manier door gezinnen te worden gebruikt en de tas bestaat uit drie universele spelmechanismen die aan kinderen en volwassenen kunnen worden aangepast. De hele familie kan zo samen spelen!

  • Vertel me dobbelverhalen: Om gekke verhalen te verzinnen in het museum en creativiteit te ontwikkelen.
  • It’s up to you: een spel van observatie van het museum met verschillende hulpmiddelen.
  • Raadspelletje: een leuke manier om kennis te maken met de collecties en de werken die tijdens het bezoek worden ontdekt.

Praktische Info

  • 1 € (toegangstickets niet inbegrepen)
  • Voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Reservatie verplicht (een tas per gezin)

Toegangelijkheid

Het BELvue is toegankelijk voor iedereen. Ontdek alles over onze rondleidingen op maat, onze kortingen, gratis toegang op woensdagnamiddag, …

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

BELvue komt naar u toe

Zonder verplaatsing toch met ons materiaal aan de slag? Ontdek de koffer BELvue op wieltjes, onze virtuele rondleiding en ons educatief materiaal!