Educatie -Aanbod - Mimi & Momo - voor scholen

:Aanbod

Mimi & Momo - voor scholen

E Crooy Family Day 055

min. 10 max. 24

1€/kind

45 min

BELvue

1ste - 3de kleuterklas

Reservatie verplicht

Laten we samen met Mimi & Momo op avontuur gaan doorheen België en zijn geschiedenis om de verstopte voorwerpen in het museum te vinden.

Momo kent dan weer alleen zwart, geel en rood. Kun jij hem alle kleuren tonen?

Eens Momo een idee heeft van de kleuren, kunnen we samen op ontdekking gaan in het museum. We zullen op zoek gaan naar voorwerpen die belangrijk zijn voor de geschiedenis van België. Misschien vinden we een oude munt uit de tijd van de Romeinen, een schilderij van een beroemde Vlaamse kunstenaar, of zelfs een replica van het Atomium.

Terwijl we door het museum lopen, zal Mimi ons helpen de voorwerpen te vinden. We kunnen de voorwerpen voelen, bekijken en ervan leren. Misschien kunnen we zelfs een paar interessante feiten ontdekken over de geschiedenis van België!

Laten we samen op avontuur gaan en de verborgen schatten van België ontdekken. Mimi en Momo zullen vast blij zijn met jullie hulp!

Praktische Info

  • Dit bezoek gebeurt op zelfstandige wijze, zonder begeleiding van een gids of animator van BELvue.
  • Reservatie verplicht
  • Lunch: er is geen ruimte voorzien in BELvue om te lunchen. Indien er plaats is, dan kan u gratis een zaal reserveren in het BIP – Brussel Info Plein (aan de overkant van het BELvue museum).

Pedagogische tools