Het museum -Activiteiten - Begeleide groepsbezoek van de permanente collectie

:Activiteiten

Begeleide groepsbezoek van de permanente collectie

DSC 0531 1

Max. 25

Indicatieprijs excl. toegangstickets museum

Prijzen toegangstickets

90min.

Begeleide bezoeken worden aangeboden in samenwerking met gidsenorganisaties die het museum zeer goed kennen. Elke vereniging heeft zijn eigen stijl en specialiteiten. U kiest de organisatie die het beste bij uw groep past. U kunt ook zelf een gids kiezen.

Opgelet! De reservatie van uw bezoek gebeurt direct bij de gidsenorganisatie. U hoeft dus geen bezoek bij het museum te reserveren.

Kies uw gids

Brussel Babbelt vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE
Brussel Babbelt laat u de vele facetten van Brussel ontdekken. Van chocolade tot strips, proef alle smaken van het Belg zijn!

E-guides VZW

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT
De levendige geschiedenis van Brussel te ontdekken door het Europese prisma en met andere ogen, door te kijken naar de evolutie van onze samenleving.

AlterBrussels

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / CH
AlterBrussels brengt mensen samen die van Brussel houden. Onze gidsen zijn echte culturele ambassadeurs en representeren de diversiteit in Brussel.
Contact:

+32 (0)488 43 69 86
[email protected]
www.alterbrussels.org

Lees meer

CAP Centre d’animation et de Pédagogie

Mogelijke talen:
FR
CAP biedt interactieve bezoeken aan die aangepast zijn aan elk publiek: scholen, verenigingen, opleidingen, integratiecursussen, personen met een handicap.
Contact:

+32 (0) 478667268
[email protected]

www.capasbl.com

Arkadia vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / IT
Met een team gediplomeerde gidsen en animatoren begeleidt Arkadia met passie kinderen, tieners en volwassenen die het Brusselse erfgoed bezoeken.
Contact:

023194560
[email protected]
www.arkadia.be

Gidsen voor Brussel en België vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT / PT
We begeleiden elke bezoeker op een vlotte manier door de rijke Belgische geschiedenis vanaf het ontstaan tot nu in de interactieve expositie.