Het museum -Activiteiten - Begeleide groepsbezoek van de permanente collectie

:Activiteiten

Begeleide groepsbezoek van de permanente collectie

DSC 0531 1

Max. 25

Indicatieprijs excl. toegangstickets museum

Prijzen toegangstickets

90min.

Begeleide bezoeken worden aangeboden in samenwerking met gidsenorganisaties die het museum zeer goed kennen. Elke vereniging heeft zijn eigen stijl en specialiteiten. U kiest de organisatie die het beste bij uw groep past. U kunt ook zelf een gids kiezen.

Opgelet! De reservatie van uw bezoek gebeurt direct bij de gidsenorganisatie. U hoeft dus geen bezoek bij het museum te reserveren.

Kies uw gids

Itinéraires, op de Paden van Geschiedenis

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT
We vertellen u het verhaal van een plaats, zijn inwoners, zijn erfgoed & zijn cultuur. Kom en beleef België en zijn geschiedenis op een andere manier!

Gidsen voor Brussel en België vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT / PT
We begeleiden elke bezoeker op een vlotte manier door de rijke Belgische geschiedenis vanaf het ontstaan tot nu in de interactieve expositie.

Brussel Babbelt vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE
Brussel Babbelt laat u de vele facetten van Brussel ontdekken. Van chocolade tot strips, proef alle smaken van het Belg zijn!

AlterBrussels

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / CH
AlterBrussels brengt mensen samen die van Brussel houden. Onze gidsen zijn echte culturele ambassadeurs en representeren de diversiteit in Brussel.
Contact:

+32 (0)488 43 69 86
[email protected]
www.alterbrussels.org

Lees meer

E-guides VZW

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT
De levendige geschiedenis van Brussel te ontdekken door het Europese prisma en met andere ogen, door te kijken naar de evolutie van onze samenleving.

Be.guided

Mogelijke talen:
NL / FR
Be.guided, dat zijn drie dames met een gemeenschappelijke passie, hun liefde voor de geschiedenis van Brussel, die ze graag met u delen.