Het museum -Activiteiten - Bezoek met gids

:Activiteiten

Bezoek met gids

20160724 BE Lvue zondag 014 HR

Max. 25

Indicatieprijs excl. toegangstickets museum

Prijzen toegangstickets

90min.

Begeleide bezoeken worden aangeboden in samenwerking met gidsenorganisaties die het museum zeer goed kennen. Elke vereniging heeft zijn eigen stijl en specialiteiten. U kiest de organisatie die het beste bij uw groep past. U kunt ook zelf een gids kiezen.

Opgelet! De reservatie van uw bezoek gebeurt direct bij de gidsenorganisatie. U hoeft dus geen bezoek bij het museum te reserveren.

Korei Guided Tours

Mogelijke talen:
EN / NL / FR
Korei Guided Tours kent het Brussels erfgoed op zijn duimpje! De perfecte partner om jong en oud(er) onder te dompelen in de Belgische geschiedenis.
Contact:

+32 2 380 22 09
[email protected]
www.korei.be

Brussel Babbelt vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE
Brussel Babbelt laat u de vele facetten van Brussel ontdekken. Van chocolade tot strips, proef alle smaken van het Belg zijn!

Be.guided

Mogelijke talen:
NL / FR
Be.guided, dat zijn drie dames met een gemeenschappelijke passie, hun liefde voor de geschiedenis van Brussel, die ze graag met u delen.

CAP Centre d’animation et de Pédagogie

Mogelijke talen:
FR
CAP biedt interactieve bezoeken aan die aangepast zijn aan elk publiek: scholen, verenigingen, opleidingen, integratiecursussen, personen met een handicap.
Contact:

+32 (0) 478667268
[email protected]

www.capasbl.com

Arkadia vzw

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / IT
Met een team gediplomeerde gidsen en animatoren begeleidt Arkadia met passie kinderen, tieners en volwassenen die het Brusselse erfgoed bezoeken.
Contact:

023194560
[email protected]
www.arkadia.be

E-guides VZW

Mogelijke talen:
EN / NL / FR / DE / ES / IT
De levendige geschiedenis van Brussel te ontdekken door het Europese prisma en met andere ogen, door te kijken naar de evolutie van onze samenleving.