:Zaalverhuur

Het BELvue, een privĂ©-herenhuis uit de 18e eeuw, werd achtereenvolgens een luxehotel voor de adel en de artistieke elite, de residentie van prinses Clementine en de toekomstige Koning en Koningin Leopold en Astrid, en een toevluchtsoord voor het Rode Kruis, alvorens uiteindelijk in een museum te worden veranderd. Vandaag kunt u uw gasten ontvangen in dit prestigieuze kader met een rijke geschiedenis, in het hart van Brussel, naast het Koninklijk Paleis.

Goede doel

1 zaalverhuur = 10 workshops

Hoezo? Alle inkomsten uit de zaalverhuur gaan naar onze projecten over burgerschapseducatie. Als we 1 zaal verhuren, kunnen we 10 workshops aan klassen geven.

20160720 BE Lvue opening Vips 170 LR

Opteer voor een package

Uw evenement kruiden met een vleugje geschiedenis of een muzikale omlijsting? Dat kan. Bekijk onze verschillende packages.

6

Kies een cateringbedrijf

Catering nodig voor uw evenement? Het BELvue werkt daarvoor met vaste partners. Bekijk hun aanbod.

Partners & Projecten

Nog een vraag? Contacteer ons:

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Gratis bezoek

Toegankelijkheid is de kern van onze waarden. Om iedereen in staat te stellen onze permanente tentoonstelling te bezoeken, bieden wij elke eerste zondag van de maand en alle woensdagnamiddagen gratis toegang aan.