Praktische info - Groepsbezoeken

:Groepsbezoeken

71770088 2500181376718069 4176130855204290560 n

Het BELvue heeft een divers aanbod voor groepen: rondleidingen,
workshops, … Check zeker onze voordelige groepstarieven en aangepaste
openingsuren.

Verschillende opties

61dea9ac143f0 Stijn De Meulenaer

Zelfstandige groepsbezoek

Het BELvue ontvangt graag groepen, de hele week door.

Zin in een bezoek in alle rust? Kies voor een bezoek op maandag. Dan openen we de deuren enkel voor groepen. Om u goed te kunnen ontvangen, vragen we vooraf een tijdslot te reserveren. Reserveren is gratis, u betaalt enkel de toegangstickets.

Wilt u een begeleid bezoek? Contacteer dan rechtstreeks een van onze partner-gidsenorganisaties. Zij zorgen dan voor de reservatie.

20160724 BE Lvue zondag 014 HR

Begeleide groepsbezoeken

Begeleide groepsbezoeken bieden we aan in samenwerking met heel diverse gidsenorganisaties. Zij kennen het museum op hun duimpje en hebben allemaal een eigen stijl en specialiteit. Zo kan u een thema en een organisatie kiezen die het beste bij uw groep past.

De gidsen nemen ook de praktische organisatie op zich. U hoeft dus zelf geen bezoek te reserveren.

Korei Guided Tours

Mogelijke talen:
EN / NL / FR
Korei Guided Tours kent het Brussels erfgoed op zijn duimpje! De perfecte partner om jong en oud(er) onder te dompelen in de Belgische geschiedenis.
Contact:

+32 2 380 22 09
[email protected]
www.korei.be

Kipili

Gedurende haar hele leven is Kipili meervoudig. Als zangeres deelt ze haar energie gepassioneerd via ritmes tussen reggae en RnB. Of het nu door haar stem is, haar vibes, haar uiterlijk maar ook kunst in het algemeen.
Lees meer

Discover-B

Mogelijke talen:
EN / NL / FR
Specialisten van de dynastie, de industriële en sociale ontwikkelingen. Evolutie van migratie, geloof, onderwijs en het dagelijkse leven.
Contact:

0485 025 423 | 0486 45 11 55
[email protected]
www.discover-b.be

Openingsuren voor groepen

Groepen zijn elke dag van de week welkom, maar op maandag net iets meer. Op maandagen ontvangen we enkel groepen. Het museum alleen voor hen dus.

Specifieke tarieven

Ontdek ons voordelig groepstarief: 8€ in plaats van 10€ voor het BELvue & 14€ in plaats van 18€ voor een combiticket (BELvue + Coudenberg)

Kritisch denken

Welke macht heeft de Koning echt? Hoe belangrijk zijn Belgische uitvindingen? Wat zeggen mensen zelf over België? Ontdek onze vaste collectie.

Toegangelijkheid

Het BELvue is toegankelijk voor iedereen. Ontdek alles over onze rondleidingen op maat, onze kortingen, gratis toegang op woensdagnamiddag, …

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

20190223 Belvue Museum Night Fever 159 2951 MR

Plan uw bezoek

In uw eentje of met een hele school? Minder mobiel? Te voet, met de metro of met de auto? We zetten alles voor u op een rijtje.
1 c Jasmine Van Hevel HR aangepast

Wist u dat?

Wilt u nog meer weten over de geschiedenis van België en Brussel? Ontdek ons voordelige combiticket voor BELvue en het Coudenbergpaleis!