Zaalverhuur -Traiteurs - J&M Catering

:Traiteurs

Een geslaagd feest, dat is voor J&M Catering een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid. Let us be your secret ingredient.

J&M Catering is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor particulieren en bedrijven. Ons team van gedreven en gepassioneerde medewerkers garandeert een professionele aanpak en streeft voor elke opdracht de absolute perfectie na.

Met uitgepuurde smaken en een uitzinnige decoratie bieden we u en uw gasten een onvergetelijke totaalbeleving. Voor J&M is een event pas geslaagd wanneer onze gasten kunnen genieten in het volle besef dat ook voor al het overige wordt gezorgd. Want een succesvol feest, dat is een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid.

Zoekt u enkel een cateraar of mogen we meedenken over decoratie en beleving? We denken graag met u mee van A tot Z! Let us be your secret ingredient.

Contact

Aïko Vanholder

+32 473 68 94 63

[email protected]

www.jmcatering.be

Diensten

Buffet
Receptie
Zittend dinner

Nog een vraag ? Contacteer ons :

Verjaardag @museum

Een verjaardagsfeestje in het BELvue? Dat is spelen, leren en zich amuseren. Een onvergetelijke namiddag met een lekker vieruurtje als afsluiter.

Educatieve dienst

Een workshop over politiek? Een doe-tentoonstelling over democratie? Een pedagogisch dossier over ons koloniaal verleden? Bekijk ons aanbod!