Het museum -Activiteiten - BELvue on top

:Activiteiten

BELvue on top

BE Lvue on top

07/07/24, 17/07/24, 04/08/24 & 28/08/24

NL: 14:00 / FR: 15:00 / EN: 16:00

Voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar

Max. 6 pers. / groep

10€/pers. - Dit ticket geeft u ook toegang tot een vrij bezoek aan het BELvue museum (zonder gids) voor of na de rondleiding.

Deze zomer heropent het BELvue bij wijze van uitzondering zijn dak voor het publiek. Geniet van een van de mooiste uitzichten van Brussel, vanaf het dak van het museum. De gidsen nemen u mee op een historische, architecturale en hedendaagse reis. Na het bezoek zullen het BELvue, de prachtige gebouwen die deze omringen, het Park van Brussel en hun kleine en grote verhalen voor u geen geheimen meer hebben.


De bezoeken worden in kleine groepen van maximaal 6 personen georganiseerd. Om veiligheidsredenen worden kinderen pas toegelaten vanaf 13 jaar. 

Opgelet:
Om optimaal van deze unieke rondleiding te kunnen genieten en om beschadiging van het dak te voorkomen, vragen we u platte, comfortabele schoenen (zoals sneakers) met rubberen zolen (geen hakken) te dragen, en kleren waarmee u gemakkelijk over sommige hindernissen kunt stappen. Om op het dak te komen, moet u een paar trappen op en stevig op uw voeten staan.

Reserveer uw bezoek