Het museum - Activiteiten - Begeleide bezoeken op het dak

:Activiteiten

Begeleide bezoeken op het dak

D5e79512 88c5 4c38 ba11 a2b20fcba159

10/07/22 - 21/08/22

Max. 6

5 - 15 €

60min.

BELvue museum

Online reservatie verplicht

Deze zomer opent het BELvue bij wijze van uitzondering zijn dak voor het publiek. Kom een van de mooiste uitzichten van Brussel bewonderen vanaf het dak van het BELvue museum. Tijdens het bezoek nemen de gidsen u mee op een historische, architecturale en hedendaagse reis. Bezoek het BELvue, de prachtige gebouwen die deze omringen, het Warande park en hun kleine et en grote verhalen zullen voor u geen geheimen meer hebben. 

De bezoeken worden in kleine groepen van maximaal 6 personen georganiseerd. Om veiligheidsredenen worden kinderen pas toegelaten vanaf 13 jaar. 

Belangrijk: Om optimaal van deze unieke wandeling te kunnen genieten en om beschadiging van het dak te voorkomen, vragen wij u platte, comfortabele schoenen (zoals sneakers) met rubberen zolen (geen hakken) te dragen, en kleren waarmee u gemakkelijk over sommige hindernissen kunt stappen. Om op het dak te geraken, moet u een paar trappen op en stevig op uw voeten staan. 

Tijdschema

Tarieven

15€: volwassenen
13€: senioren
10€: 18-25 jaar, mensen met een handicap, werkzoekende personen.
5€: 13-18 jaar, Museumpass, leerkrachten

Deze tarieven bevatten een rondleiding van 1 uur op het dak én een bezoek aan BELvue zonder gids tijdens de openingsuren (ofwel voor of na het bezoek op het dak).