Museum Night Fever 2018 | BELvue
Activiteit

Museum Night Fever 2018

Individuele bezoekers
 • Individuele bezoekers

Ter gelegenheid van MNF bieden we je de kans om alleen al 1001 aspecten van België te leren kennen! Concerten met de fine fleur van Belgische scène en een 100% vrouwelijk programma, beelden gemaakt op basis van lichaamsdelen van de bezoekers, clowns en ook een verrassing!

Vooruit! Ben je klaar voor een knallende cocktail “Made in Belgium”?

Ingrediënten:

Concerten! – door Vk concerts

Vk concerts strijkt neer in het BELvue en bieden je een 100% Belgisch en 100% vrouwelijk programma aan: de fine fleur van de Hip Hop, Dance Hall en Soul! Smeer je benen in en dans tot 2.00 uur ‘s ochtends!

  • 19u : Dj
  • 20: Ochi Queen (Dancehall)
  • 21u30 : Blu Samu (Hip Hop)
  • 22u : Dj Rokia Bamba (R&B / Hip Hop)
  • 23u : Zitakula (Afrofunk & Soul)
  • 23u45-2u : Dj Abena (Dancehall / Hip Hop)

Clowns! – door La Compagnie du Réverbère

Laat je meevoeren door de clowns en word voor de duur van je bezoek acteur in een volledig vernieuwd België! Volksliedjes, een optocht van mismaakte voorwerpen, knotsgekke gymnastieklessen, onwaarschijnlijke discussies… Treed binnen in dit universum waarin alle zotte onzin mogelijk is!

Plak je identiteit! – door Thomas Corbisier

Wie zijn we? Welke sporen willen we nalaten voor de toekomstige generaties? In het BELvue bieden we je de kans om met papier en plakband een beeld te maken op basis van je eigen lichaam. Stel je identiteit in vraag, zeg ons wie je werkelijk bent en laat een tijdeloos spoor na van je bezoek aan het museum door een participatief en meervoudig beeld te vormen.

Verrassing! – door multiBEL (ism Foyer vzw)

Ken je multiBEL nog niet? Dat zijn de jongeren van de Foyer en sinds vorig jaar ook de jongeren van het BELvue! Geen betere gelegenheid om hen te leren kennen dan MNF! Zij stomen een verrassingsprogramma voor jou klaar… Nieuwsgierig? Ga die avond op zoek naar hen in het museum!

Deze cocktail valt perfect te combineren met andere bezoeken aan het museum en mag gerust zonder mate worden genoten! Bekijk het volledig programma op www.museumnightfever.be.

Praktische Info

TICKETS

Voorverkoop (05/02/2018 > 02/03/2018): In de deelnemende musea en op de website www.museumnightfever.be

Museumpass: 11 €  /  Museumpass + afterparty: 19 €

Verkoop (op 03/03/2017): In de deelnemende musea, BOZAR, FNAC, Visit Brussels en op de website www.museumnightfever.be

Museumpass: 15 €  /  Museumpass + afterparty: 23 €

 

Alle inlichtingen en het programma van de andere musea: www.museumnightfever.be