BELvue in digitaal | BELvue
Activiteit

BELvue in digitaal

Individuele bezoekers Kids
  • Individuele bezoekers
  • Kids

Ontdek hieronder ons volledig gedigitaliseerd aanbod van rondleidingen, spelletjes en activiteiten, die u altijd en overal kan volgen! 

* Koffiestories. Een boon voor koffie-erfgoed: een volledig gedigitaliseerde tentoonstelling waar u alles te weten komt over de geschiedenis van koffie, van boon tot kopje! Let op: de website is in het Nederlands, maar de online tentoonstelling is zowel in het Frans als in het Nederlands beschikbaar.

* Comès. Van Schaduw en Stilte: een tijdelijke tentoonstelling van de legendarische Belgische stiptekenaar, Didier Comès, die u meeneemt met behulp van een online audiogids. Beschikbaar in DE-EN-FR-NL. Ontdek de tijdelijke tentoonstelling ook via een virtueel bezoek

* Permanente collectie van het BELvue: ontdek de verschillende voorwerpen uit de objectengallerij via een online audiogids en geniet van het volledige parcours op een digitale manier. De audiogids is beschikbaar in DE-EN-FR-NL. 

* #BELvuemuseumathome: help ons met de verrijking van de museumcollectie! Ga op zoek naar een Belgisch object in uw huis en deel de foto met ons op sociale media onder de hashtag #BELvuemuseumathome.

* Geniet van heerlijke Belgische muziek: luister naar de beste jazz- en hip-hopartiesten, of ontdek de internationale selectie van de 2 (t)huizen, 1 museumgids. U vindt hier ook alle titels die u in de museumzalen kunt horen.

* Wees creatief met uw kinderen: hebben uw kinderen de Mimi & Momo game tour bij BELvue al geprobeerd? Op onze website vindt u een kleurboek om vertrouwd te geraken met de personages! Daarbovenop, vindt u ook andere werken van Belgische illustratoren die uw kinderen kunnen inkleuren. Tot slot, is er ook een memory (online of printbaar) met objecten uit het museum om je geheugen te oefenen!

* Versier jouw feesttafel: versier de feesttafel-en zaal samen met uw familie, terwijl u de verschillende eindejaarstradities leert kennen.